www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Aston Martin разсекрети Vantage AMR с механична трансмисия (видео)

01.05.2019 | Авто новини: Авто Продукти » Технологии | Автор: Jordan Lukanov | 2371 прочитания
A+ | A-

Aston Martin разсекрети Vantage AMR с механична трансмисия (видео)

Компанията Aston Martin представи нова модификация на купето Vantage - версия AMR със 7-степенна механична скоростна кутия. Автомобилът е снабден с 4,0-литров V8 бензинов двигател за 510 к.с. от Mercedes-AMG, който се поставя на модела от момента на неговия дебют.

За разлика от базовия Aston Martin Vantage, предлаган с 8-степенна автоматична скоростна кутия ZF, новата кола е получила 7-степенна механична трансмисия Graziano. Новата скоростна кутия е допълнена с функцията AMShift, която при понижаване на предавката прави автоматично прегазиране, а при прехода на повишена степен позволява да не се изпуска газ.

Основното оборудване на Vantage AMR включва също така диференциал с ограничено приплъзване, въглерод-керамични спирачки и адаптивно окачване (Sport, Sport + и Track). Производителят твърди, че новата версия е станала с 95 кг по-лека от базовия Vantage.

Тиражът на Aston Martin Vantage AMR ще бъде ограничен. Ще бъдат произведени общо 200 спортни автомобила, от които 59 купета ще получат версия Vantage 59 - модификация, посветена на победата на Aston Martin DBR1 в маратона "24 ч. на Льо Ман" от 1959 г., която ще се отличава по своя специален екстериор и интериор.Aston Martin разсекрети Vantage AMR с механична трансмисия (видео)Aston Martin разсекрети Vantage AMR с механична трансмисия (видео)Aston Martin разсекрети Vantage AMR с механична трансмисия (видео)Aston Martin разсекрети Vantage AMR с механична трансмисия (видео)

Тагове: Aston MartinразсекретиVantageAMRмеханичнатрансмисиявидеоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "