www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Видео: Тайните на кабриолета Aurus за парада на Победата

30.04.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Jordan Lukanov | 1950 прочитания
A+ | A-

Видео: Тайните на кабриолета Aurus за парада на Победата

За Деня на Победата (9 май) в Русия се готвят да сменят традиционните автомобили ЗИЛ с парадно кабрио Aurus, построен върху идентична платформа с другите модели от новата фамилия луксозни возила "Кортеж". Кабриолетът е снабден със същата хибридна силова установка, която се ползва при седана и лимузината Senat.

Тя включва 4,4-литров бензинов V8 турбомотор с мощност 600 к.с. и елмотор. В комплект с тях работи 9-степенна автоматична трансмисия, а тягата върху колелата се предава от система за постоянно пълно задвижване на колелата.

От седана в кабриолета е взаимствана фронталната част, по която може да се разпознаят всички автомобили от семейство Aurus. Всичко друго обаче значително променено. Така в кабриото има две врати с увеличена дължина за по-лесен достъп до задните седалки и сгъваем мек покрив с оригинална конструкция.

Освен това, в кабриолет е предвидена допълнителна опора и стойка с микрофони за озвучаване гласа на командващия парада. Предвиден е и специален параден режим на движение, в който скоростта е ограничена до 20 км/ч, а работата на окачването и трансмисията е максимално омекотена за най-плавно движение по паветата на Червения площад в Москва.Тагове: ВидеокабриолетAurusпарадКортеж

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ