www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Италианската преса отново критикува Ferrari

30.04.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1896 прочитания
A+ | A-

Италианската преса отново критикува Ferrari за представянето на тима в Гран при на Азербайджан, където Mercedes записа четвъртата си поредна двойна победа от началото на сезона, а италианците стигнаха само до третото място на Себастиан Фетел.

„Себастиан Фетел не успя да се представи достатъчно силно. Този подиум е слабо утешение за него и за тима”, написа Gazzetta dello Sport.

„Фетел се превръща в шампион по редовно събиране на точки – отбеляза La Repubblica. – Той вече не рискува, като сигурно си мисли, че е по-добре да вземе точки, вместо да атакува и да отпадне. Формула 1 се връща в Европа, където започва европейската част от сезона, но сега въпросът е друг: Дали битката за титлата вече не приключи?”

Отново висока оценка получава представянето на Шарл Льоклер, който стартира осми и завърши пети, като стратегията на Скудерията спрямо неговото състезание отново беше критикувана.

„Льоклер се бори като лъв – написа Tuttosport. – Той използва максимално възможностите на гумите си до спирането в бокса, но това не беше достатъчно.”

„Ferrari продължава да губи, Льоклер се бори, но тимът има нужда от нещо повече от тези няколко бързи обиколки, които записа Фетел – обясни Corriere della Sera. – Рекордните двойни победи на Mercedes би трябвало да са нещо, което всеки, който мисли и действа като пилот на Ferrari, да не може да понесе.”

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "