www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Италианската преса отново критикува Ferrari

30.04.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1284 прочитания
A+ | A-

Италианската преса отново критикува Ferrari за представянето на тима в Гран при на Азербайджан, където Mercedes записа четвъртата си поредна двойна победа от началото на сезона, а италианците стигнаха само до третото място на Себастиан Фетел.

„Себастиан Фетел не успя да се представи достатъчно силно. Този подиум е слабо утешение за него и за тима”, написа Gazzetta dello Sport.

„Фетел се превръща в шампион по редовно събиране на точки – отбеляза La Repubblica. – Той вече не рискува, като сигурно си мисли, че е по-добре да вземе точки, вместо да атакува и да отпадне. Формула 1 се връща в Европа, където започва европейската част от сезона, но сега въпросът е друг: Дали битката за титлата вече не приключи?”

Отново висока оценка получава представянето на Шарл Льоклер, който стартира осми и завърши пети, като стратегията на Скудерията спрямо неговото състезание отново беше критикувана.

„Льоклер се бори като лъв – написа Tuttosport. – Той използва максимално възможностите на гумите си до спирането в бокса, но това не беше достатъчно.”

„Ferrari продължава да губи, Льоклер се бори, но тимът има нужда от нещо повече от тези няколко бързи обиколки, които записа Фетел – обясни Corriere della Sera. – Рекордните двойни победи на Mercedes би трябвало да са нещо, което всеки, който мисли и действа като пилот на Ferrari, да не може да понесе.”

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ