www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Мото-Пфое с учебен Ford Fiesta за СБА

25.04.2019 | Авто новини: Катастрофи » Акции | Автор: Jordan Lukanov | 2613 прочитания
A+ | A-

Мото-Пфое с учебен Ford Fiesta за СБА

Мото-Пфое и СБА представиха специално подготвен учебен автомобил Ford Fiesta, който ще бъде използван за нуждите на обучителните програми на Съюза на българските автомобилисти. Представянето на автомобила е част от партньорството между двете организации, което цели повишаването на безопасността по пътищата чрез по-добра подготовка на водачите и използването на модерни, сигурни, безопасни и екологични автомобили.

Специално оборудваният автомобил Ford Fiesta предлага високи нива на сигурност, като във версията „Business“ автомобилът е стандартно оборудван със система за предупреждение при напускане на лентата, асистент за поддържане на лентата, асистент при потегляне по наклон, 6 въздушни възглавници, задни паркинг сензори, 8“-тъчскрийн дисплей с висока резолюция и възможност за връзка със смартфон, Emergency Assistance система, избираща автоматично тел. 112 в случай на инцидент, круизконтрол с програмируем ограничител на скоростта, климатична инсталация и др.

За автошколите, които биха искали да заложат на нови и модерни автомобили, Мото-Пфое предлага изключителен пакет от условия за моделите Ford Fiesta, новия Ford Focus и Ford Kuga. Пакетът включва специално разработен 5-годишен лизингов план с облекчени месечни плащания, стартиращи под 230 лв. с ДДС на месец за Ford Fiesta.


Мото-Пфое с учебен Ford Fiesta за СБАМото-Пфое с учебен Ford Fiesta за СБАМото-Пфое с учебен Ford Fiesta за СБА

Тагове: Мото-ПфоеучебенFordFiestaСБА

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ