www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Видео: Tesla показа работата на автопилота в действие

23.04.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Jordan Lukanov | 1340 прочитания
A+ | A-

Видео: Tesla показа работата на автопилота в действие

Tesla Motors разпространи видео, демонстриращо работата на системите за напълно автоматично упраление. Клипчето беше показано в рамките на мероприятието Autonomy Day, където се състоя премиерата на новия модул за автопилот Full Self-Driving (FSD).

Според шефа на компанията Илон Мъск, модулът FSD "обективно се явява най-добрият в света компютърен чип". През миналия месец Tesla вече пусна серийно производство на лифтбека Model S и кросоувъра Model X, снабдени с новата система за автономно управление. Предстои да бъде достъпна и в Model 3.

Що се касае до самото видео, в него е показано как елмобил Tesla Model 3 без участието на шофьора спира пред светофари, сменя полосите на движение, изпреварва, качва се на магистрали и се връща обратно в обикновени пътища.

Всичко това става на фона на скандала с изгорелия Tesla Model S, който се запали в неделя на подземен гараж в Шанхай (видео). Американците вече изпратиха към мястото на инцидента свои специалисти да направят разследване.Видео: Tesla показа работата на автопилота в действие

Тагове: ВидеоTeslaелмобилавтопилотдействиепожар

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ