www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нов взривяващ трейлър от "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

21.04.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 2013 прочитания
A+ | A-

Нов взривяващ трейлър от "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

2019 година ще бъде белязана от епичното екшън присъствие на новия филм от франчайза "Бързи и яростни". "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" ще ни разкажат играта от 2 август в кината, IMAX и 4DX.

Абсолютните доайени в сферата на съвременните екшън филми и ехидно поднесеното чувство за хумор Дуейн Джонсън и Джесън Стейтъм се завръщат за един поразяващ, съдбовен сблъсък с Бързи и яростни: Хобс и Шоу. Войната межу тайните агенти Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) започва още от Бързи и яростни 7 и се развива интригуващо да появата на първия самостоятелен филм от поредицата.

Сега е времето да загърбят старата вражда и да се изправят срещу най-опасния терорист – Брикстън (Идрис Елба). Той е кибернитично усъвършенстван анархист, който контролира опасна билогична зараза и планира да промени човечеството завинаги.

Блестящият агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу - Хейти Шоу (Ванеса Кърби) също става част от историята и влиза в директна битка с Брикстън. Въпросът накрая ще е кой кого.

В новия трейлър на филма зрителите едва си поемат дъх заради изключителната динамика в действието и разнообразните екзотични локации, където се развива сюжетът. Безпроблемното покоряване на небостъргачи, безкомпромисното летателско изпълнение с вертолет, поразяващите бомби по улиците на Лос Анджелис и изникващите на всяка крачка поводи за зверско „меле“, превръщат продукцията в своеобразен екшън шедьовър, заслужаващ специално отношение.

Като „черешката на тортата“ идва и екзотичната нотка в лицето на майката и братята на Люк Хобс, които са типични представители на малката тихоокеанска държава Семоа. Режисьор на филма е Дейвид Лийч (Атомна блондинка, Дедпул 2). Сценарият е дело на Крис Морган (Бързи и яростни). Продуценти са Крис Морган, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Хирам Гарсия, а изпълнителни продуценти на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" са Дани Гарсия, Кели Маккормик, Стивън Часмън, Итън Смит и Енсли Дейвис.Нов взривяващ трейлър от "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Нов взривяващ трейлър от "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"Нов взривяващ трейлър от "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"Нов взривяващ трейлър от "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Тагове: взривяващтрейлърбързи и яростниХобс и ШоукиноекшънНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ