www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Мартин Чой представи новия си мотоциклет BMW S 1000RR

17.04.2019 | Авто новини: На 2 гуми » Мото спорт | Автор: Jordan Lukanov | 2363 прочитания
A+ | A-

Мартин Чой представи новия си мотоциклет BMW S 1000RR

Броени дни делят най-добрия български мотоциклетист в клас 1000cc Мартин Чой от старта на писта „Серес“, където се очаква да дебютира с новия си мотор BMW S 1000RR. Именно заради чисто новия си мотоциклет, още този уикенд Мартин ще има шанс да запише името си в световната история на моторните спортове.

На 20 и 21 април българският шампион ще влезе в оспорвана надпревара с конкуренцията по време на Трети и Четвърти кръг от Източноевропейския Шампионат. Ако Чой запише първо място, това ще бъде първата в света победа на новия модел на BMW S 1000RR по време на официално състезание.

През миналия сезон Мартин Чой смени три мотора, а стартът с новия е дългоочакван за него и екипа му. Моциклетът е с около 15 килограма по-лек от предишния и с около 20 конски сили по-мощен.

„С нетърпение очаквам този уикенд защото това е моментът на истината. Звучи странно, но връзката състезател-мотор е нещо специално. Затова дори и сега изпитвам вълнение. В Серес ще покажем наживо „как се разбираме“ с новия BMW S 1000RR, имаме уверението на BMW SBK Official Team, че ще ни подкрепят с тяхната електроника. И се надявам да финиширам първи“, каза Мартин Чой.


Мартин Чой представи новия си мотоциклет BMW S 1000RRМартин Чой представи новия си мотоциклет BMW S 1000RRМартин Чой представи новия си мотоциклет BMW S 1000RR

Тагове: Мартин ЧойпредставимотоциклетBMW1000RRСерес

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ