www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Шанхай 2019: Световна премиера за серийния електрически SUV Renault K-ZE (допълнено с видео)

17.04.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 1870 прочитания
A+ | A-

Шанхай 2019: Световна премиера за серийния електрически SUV Renault K-ZE (допълнено с видео)

Renault показва на Автосалон Шанхай 2019 серийна версия на компактния електрически кросоувър K-ZE, прототип на който беше представен на изложението в Париж през миналата есен.

Новата кола се позиционира в категорията достъпен масов елмобил. Автомобилният производител отбелязва, че возилото се е разработвало в "съответствие с "високите европейски стандарти".

Размерът на колесната база на кросоувър съставлява 2423 мм, а пътният просвет е равен на 150 милиметра. Обемът на багажното отделение е 300 литра.

Засега за Renault K-ZE е известно само, че без презареждане на батериите може да преодолее около 250 км (съответствие по европейския цикъл NEDC). При използване на система за бързо зареждане енергията в акумулаторите може да запълни от 0 до 80% за 50 минути, а стандартно усройство ще извърши презареждането за около четири часа.Шанхай 2019: Световна премиера за серийния електрически SUV Renault K-ZE (допълнено с видео)Шанхай 2019: Световна премиера за серийния електрически SUV Renault K-ZE (допълнено с видео)Шанхай 2019: Световна премиера за серийния електрически SUV Renault K-ZE (допълнено с видео)Шанхай 2019: Световна премиера за серийния електрически SUV Renault K-ZE (допълнено с видео)

Тагове: Шанхай 2019световна премиерасерияелектрическиSUVK-ZE

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ