www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ню Йорк 2019: Lincoln показа своя най-малък SUV

17.04.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 1302 прочитания
A+ | A-

Ню Йорк 2019: Lincoln показа своя най-малък SUV

Lincoln разсекрети своя нов кросоувър с наименованието Corsair, който ще замени МКС в моделната гама на американската марка. Публичната премиера на автомобила се състоя на Автосалон Ню Йорк 2019.

Смяната на името е предизвикана от намерението на Lincoln напълно да се откаже от обозначението "MK" за своите кросоувъри, което използваше последните 11 години. Така, например, през есента на 2017 г. Nautilus замени средноразмерния всъдеход MKX.

Продажбите на Corsair в САЩ се очаква да започнат до края на годината. Джипката е най-малкия кросоувър в гамата на американската компания и ще се конкурира Volvo XC60, Lexus NX, BMW X3 и Cadillac XT4.

Corsair е изграден върху платформата с предно задвижване C2 от четвъртия Ford Focus. Дизайнът на кросоувъра е получил черти от "по-големите братя" Nautilus, Aviator и Navigator.

Автомобилът е с нова радиаторна решетка с вертикални ленти, различна предна броня с модернизирана централна част, панорамен покрив, както и модфицирана LED оптика. Интериорът на автомобила включва елементи от кожа и дърво.

Машината се комплектова с цифрово табло, 8-инчов сензорен дисплей, масажни седалки и безжично зареждане за смартфони. Мелодии за новия кросоувър са записани от симфоничния оркестър в Детройт. Те ще бъдат използвани за предупредителни сигнали в автомобила.


Ню Йорк 2019: Lincoln показа своя най-малък SUVНю Йорк 2019: Lincoln показа своя най-малък SUV

Тагове: Ню Йорк 2019Lincolnнай-малъкSUVавтосалон

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ