www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

В Италия: Нови критики към Ferrari

16.04.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1412 прочитания
A+ | A-

След зимните тестове преди началото на сезон 2019 във Формула 1 Ferrari бяха големият фаворит, но в първите три състезания световните шампиони от Mercedes записаха три двойни победи. В Китай Скудерията стигна до третото и петото място, а третото поредно използване на заповеди от бокса не се хареса и на медиите в Италия, които призоваха шефовете на тима да заложат на Шарл Льоклер, а не на неубедителния Себастиан Фетел.

„Ще е хубаво, ако във Ferrari най-после разберат, че са поканили в отбора правилния пилот и това е Шарл Льоклер – написа Corriere della Sera. – В Маранело трябва вземат капитанската лента от Себастиан Фетел и да я дадат на Шарл.”

На свой ред La Gazzetta dello Sport обръща внимание на това, че ако пилотите на Ferrari продължават да постигат такива резултати, то в скоро в тима ще трябва да се откажат от титлата.

„Противоречията за това кой трябва да е лидер в тима са второстепенни, тъй като е налице много по-сериозен проблем. В Китай автомобилът на Ferrari отстъпваше по скорост на Mercedes, като шампионите вече имат три победи от три старта. Това трябва да е последната аларма за тима, който се надява да се бори за титлата”, написа авторитетното издание.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ