www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Изтекоха изображения от обновения Mercedes GLS

15.04.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 8678 прочитания
A+ | A-

GLS - конкурентът на Mercedes-Benz за BMW X7, беше последният всъдеход на немците, който не беше сериозно обновяван в последните години. Това ще се случи съвсем скоро, а вече разполагаме с първите официални снимки на машината преди нейния дебют да е станал факт.

Както лесно се забелязва, GLS не къса връзката си с предишните поколения, но предлага съвсем модерен и елегантен дизайн. Драстична промяна има в интериора, който вече залага на познатото ни оформление с два големи дисплея и оставя в миналото архаичната подредба на модела, който е все още в продажба.

Задвижването ще идва от познати турбо агрегати с шест цилиндъра, както и нови такива с 48-волтова електрическа система и малък вграден стартер-генератор. Топ версиите AMG ще залагат на 4.0-литров V8 битурбо мотор, който сме виждали в доста други модели на фирмата.

Mercedes също така работи и по супер луксозна версия с лога на Maybach, която ще предложи доста интериорни подобрения над стандартния модел. Този автомобил ще видим през 2020 г.Тагове: mercedesglsНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ