www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Moto Expo 2019: БГ електрически скутери - Motoretta

13.04.2019 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2556 прочитания
A+ | A-

Moto Expo 2019: БГ електрически скутери - Motoretta

Как да изминем 100 км с 1 лев? Толкова ще похарчите, ако се движите със скутерите на русенската компания Motoretta. Това са скутери произведени в България.

Не са внос от Китай или някъде другаде. Те са на пазара от три години и имат вече доста клиенти. Особено в сферата на услугите и снабдяването.
 
Със скутерите на Motoretta може да се запознаете отблизо на изложението Moto Expo 2019, което ще продължи до 14 април в зала Асикс Арена в София. Скутерите на Motoretta са два вида – с гелова батерия или с литиево-йонна.

С двете батерии може да се изминат съответно 60 и 120 км. Но и 60 км с едно зареждане са напълно достатъчни в градски условия.

За пълно зареждане на батерията са необходими само 6 часа. Това става от мрежата 220 V на обикновен контакт. Зарядното устройство си е в електрическия скутер, скрито под едно капаче.

Двигателите са безчеткови и са от 1500 и 3000 вата. Този скутер има максимален въртящ момент от 110 Нм и скорост от 45 км/ч.

Ускорението от 0 до 45 км/ч. става за 4,3 секунди. Седалката е двуместна, а теглото на машината е 150 кг.

Скутерите са с елегантни алуминиеви джанти, като предната спирачка е хидравлична дискова, а задната – барабанна. Окачването е на въздушни амортисьори. Всички светлини, включително и основната, са LED.

Фирмата Motoretta за първи път участва на изложение. Има два магазина – в София и във Варна, а сервизи - в споменатите, като и в още три града – Бургас, Русе и Пловдив. Цените на скутерите варират от 3000 до 4500 лeвa.


Moto Expo 2019: БГ електрически скутери - Motoretta

Тагове: Moto Expo 2019БГелектрическискутериMotorettaExpo

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ