www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вили Вебер: Мик може да смени Фетел във Ferrari

12.04.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 4171 прочитания
A+ | A-

Бившият мениджър на Михаел Шумахер Вили Вебер прогнозира, че ако Себастиан Фетел продължи да допуска грешки, то мястото му във Ferrari ще заеме сина на 7-кратния световен шампион – Мик.

„Ясно е, че Фетел трябва веднага да започне да постига добри резултати – обясни Вебер. – Шарл Льоклер обаче сериозно затрудни фаворита на Ferrari. Както и през миналата година, Себастиан продължава да допуска грешки. Това не е най-доброто начало на сезона, като се има предвид, че в първите стартове Фетел не беше под напрежение.

„Себ много пъти е доказвал, че може да постигне много повече. Той трябва да мине напред в класирането, да се бори отново за титлата или просто ще му се наложи да напусне Ferrari. В този случай кандидат №1 за мястото му ще е Мик Шумахер – в Скудерията подготвят младия пилот точно на зота.

„Много се развълнувах, когато за първи път видях Мик с гащеризон на Ferrari. Заради фамилията си Мик е поставен под огромно напрежение, но се надявам, че ще се справи и ще продължи историята на успехите на баща му.”

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ