www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Moto Expo 2019: Сериозен интерес към мотоциклетното изложение

11.04.2019 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 3293 прочитания
A+ | A-

Moto Expo 2019: Сериозен интерес към мотоциклетното изложение

Изненадващо голям интерес предизвиква мотоциклетното изложение Moto Expo 2019. Още в първия ден (10 април) през щандовете на зала "Асикс Арена" (бивша Фестивална) преминаха над хиляда посетители, закупили билети.

Изложителите (фото галерия) също са доволни, тъй като почти всеки от тях е продал поне по един мотоциклет. Безспорно лидер сред марките е Honda, който е реализирал 5 продажби, предимно в средните кубатури.

Заедно с това на щанда на вносителите са продадени и 7 броя каски Nolan, които се оказа че са сред най-търсените продукти в началото на сезона. Тъй като става дума за японски машини, то две нови 1000-кубикови Kawasaki Ninja имат своите нови собственици. По една машина са продали другите две марки от Голямата четворка – Yamaha и Suzuki – V-Strom 650.
 
Голям интерес има и към BMW. Двама вече са се сдобили със супербайкове S1000 RR, а друг с доста атрактивния 310 GS. Като говорим за европейски производители, то един вече се сдоби с KTM 390 Duke. От Triumph вече реализираха мотоциклет Tiger 1200.

Капариран е и един Royal Enfield, въпреки че това е нова марка на българския пазар. Интерес има и при скутерите. С две продажби са легендарните Vespa, с една са Peugeot.
 
Фирмите изложители на екипировка и аксесоари също имат сериозни продажби. От Motoboom например твърдят, че хората като че ли са чакали изложението, за да се сдобият с якета, панталони и ботуши. По думите на много от изложителите, тепърва ще има интерес към мотоциклетите, тъй като през първите два дни хората предимно се оглеждат. След това идват дните на сериозните покупки и договори.


Тагове: Moto Expo 2019интересмотоциклетизложение

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ