www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте как се произвежда новото BMW 3-та Серия (видео)

09.04.2019 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Angel Sergeev | 6021 прочитания
A+ | A-

Чисто новото поколение BMW 3-Series вече е в продажба из цяла Европа като сега можете да го поръчате дори в България. "Тройката" е може би най-важният модел на баварската фирма и именно заради това вниманието към него е доста голямо.

За да отговори на очакванията на клиентите си, BMW преработи до голяма степен поточната линия, която сглобява 3-Series. Налице са нови роботи и сфотуер, който да ги управлява, а персоналът преминава сериозно обучение.

Във видеото по-долу можете да видите как върви процеса по производство на автомобила в завода на баварците в Мюнхен. Същите технологии се използват и във фабриката в Мексико, която бълва 3-та Серия за региона.

От марката са горди да се похвалят, че новата "тройка" има коефициент на челно съпротивление от едва 0.23, което превръща колата в една от най-аеродинамичните в света. С по-добър коефициент може да се похвали само новият Mercedes-Benz A-Class - 0.22.

Постигането на този впечатляващ резултат за сравнително голям автомобил като 3-та Серия е коствало на компанията стотици часове в аеродинамичния тунел. Немалко измервания са били направени и директно на немската писта Нюрбургринг.

В кабината откриваме изцяло дигитално инсутрментно табло, което най-вероятно ще бъде опция за по-високите нива на оборудване. В центъра стои 12.3-инчов дисплей за навигационната система, който ще предава и 3-измерно изображение от паркинг камерите.

При старта на продажбите на модела на европейския пазар достъпни ще са пет двигателя. При бензиновите предложения откриваме 320i и 330i (181 и 255 к.с.), докато дизелите са три - 318d, 320d и 330d, с мощност от съответно 150, 190 и 262 к.с. Засега единственият модел, който ще се предлага с двойно предаване, ще бъде 320d.
Тагове: bmw3-seriesНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "