www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нови скици от Hyundai Venue

09.04.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4847 прочитания
A+ | A-

След около седмица Hyundai ще покаже чисто ново попълнение в кросоувър гамата си. Става дума за малката джипка Venue, която ще се позиционира под Kona по отношение на своите размери.

В подготовката си за премиерата на модела, корейската фирма разпространи нови скици на возилото, които ни дават по-добър поглед към неговия дизайн.

Видно е, че Venue ще заложи на същия фънки дизайн, с който Kona примамва нови клиенти. Цената на новия кросоувър обаче ще бъде доста по-ниска, като това ще рефлектира и в материалите в интериора.

По предварителни данни, в моторната гама на кросоувъра ще влизат 1.4-литрови бензинови и дизелови двигатели, които ще могат да работят с шестстепенна механична скоростна кутия. Освен това, като алтернатива ще бъде достъпен трицилиндров турбоагрегат с обем един литър, способен да действат в комплект със седемстепенна роботизирана трансмисия.

Очаква се моделът да се предлага и от двете страни на Океана, като в Европа най-вероятно ще видим малки дизелови и бензинови мотори под капака.Тагове: hyundaivenueНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ