www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ford Mondeo Hybrid Vignale комби има багажник до 1500 л. и гори 4.4/100

05.04.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5013 прочитания
A+ | A-

По-рано тази година Ford представи обновената гама на европейския си флагман извън SUV автомобилите, а именно Mondeo. Машината получи външно освежаване, някои подобрения в интериора, както и изцяло подменена двигателна палитра.

Една от най-големите новости при модела е добавянето на хибридна комби версия. Автомобилът вече се произвежда и първите доставки в Европа са факт - както е видно от прикачените снимки.

Този екземпляр е от топ версията Vignale, която се предлага на някои пазари на Стария Континент. Под капака се крие 2.0-литров бензинов мотор, работещ по цикъла на Аткинсън, подпомаган от електромотор и пакет батерии.

От Синия Овал обещават, че разходът на гориво в смесен цикъл ще бъде под 5 литра на 100 км., а в града могат да се очакват и стойности от около 4.4-4.5 на сто.

При комби версията на хибридния модел багажното пространство е леко ограничено от наличието на пакет батерии, но все пак в стандартно положение колата събира малко над 400 литра. При свалени задни седалки, обемът нараства до 1500 литра.

Vignale доработката на този автомобил добавя по-добро обезшумяване, премиум аудио система, тапицирано с кожа табло, специална текстура на седалките с масажна функция и други.Тагове: fordmondeoНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "