www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Отмъстителите: Краят" - на екран от 26 април (нов трейлър)

31.03.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 2162 прочитания
A+ | A-

"Отмъстителите: Краят" - на екран от 26 април (нов трейлър)

Епично възраждане или мрачно забвение ни очаква? Ще разберем на 26 април с "Отмъстителите: Краят" на 3D, IMAX 3D и 4DX. След всички теории и предположения за развръзката в един от най-чаканите филми не само за 2019 год., но и за последното десетилетие, както и огромното нетърпение, което ни зарежда с адреналин още от "Отмъстителите: Война без край", дойде време за най-епичния финал във света на супергероите.

"Отмъстителите: Краят" е своебразният приключенски циклон, който ще отнесе главите ни за пореден път, само че този път със сладко-горчивия привкус, че това е краят на една велика история. По повод оставащия месец до премиерата на следващия филм от поредицата на Марвел, превърнала се в абсолютен кинофеномен, създателите му подариха на феновете специално видео, посветено на мрачните прогнози за една загубена битка.

Вижте какво споделят Железният човек, Черната вдовица, Тор, Капитан Америка и продуцента Кевин Файги за поражението в "Отмъстителите: Война без край", за безсилието, за куража и нуждата от един последен опит. Режисьори на филма отново са Антъни и Джо Русо (Отмъстителите: Война без край), а продуцент е Кевин Файги. Луис Д‘Еспосито, Виктория Алонсо, Мичъл Бел, Джон Фавро, Трин Тран и Стан Лий са изпълнителни продуценти. Сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли."Отмъстителите: Краят" - на екран от 26 април (нов трейлър)

"Отмъстителите: Краят" - на екран от 26 април (нов трейлър)"Отмъстителите: Краят" - на екран от 26 април (нов трейлър)"Отмъстителите: Краят" - на екран от 26 април (нов трейлър)

Тагове: МарвелОтмъстителитеКраятекранкинотрейлърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "
" "