www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ново ниво за Ferrari Portofino от Novitec

28.03.2019 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 1773 прочитания
A+ | A-

Ново ниво за Ferrari Portofino от Novitec

Всеки автомобилен бренд има модел от начално равнище - достъпен и привлекателен. При Ферари такъв модел беше California. Първоначално кабриолетът, произхождащ от Maserati, не беше добре признат от публиката, но ситуацията се промени значително през 2014 год., когато Ferrari California T с фантастичен битурбо V8 двигател обезпечи значителен прираст в мощността.

Следващата глава в сагата е моделът Portofino. Той се появи в края на 2017 г. и веднага стана обичайно явление в околностите на Монте Карло.

Една немска тунинг-компания - Novitec, успя да вдъхне в този автомобил малко повече ексклузивност и състезателен дух. Първо, нека разгледаме тялото, което заема същото пространство, но изглежда по-агресивно. Естествено то е изработено от карбон и се състои от преден спойлер, странични прагове и заден дифузьор.

Подобряването на производителността се извършва в няколко етапа. Първо, 3.9-литровият V8 двигател достига до 668 к.с. и 850 Нм въртящ момент. Когато се разкрие пълният потенциал, ферарито от Novitec може да развие 684 к.с. и 870 Нм.

Редица подобрения са приложени и в шасито. Ferrari Portofino e с 35 мм по-близо до земята. Ако имате проблем с "легналите полицаи", можете да повдигнете носа с 40 мм, ако желаете. Джантите с 10-спици помагат за правилната циркулация на въздушния поток и да се икономисат няколко нежелани килограма.


Ново ниво за Ferrari Portofino от NovitecНово ниво за Ferrari Portofino от NovitecНово ниво за Ferrari Portofino от NovitecНово ниво за Ferrari Portofino от Novitec

Тагове: Ново нивоFerrariPortofinoNovitecдизайнНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "