www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

София Филм Фест 2019: Премиера за "Лятото на Обичайните заподозрени" на 28 март

25.03.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1301 прочитания
A+ | A-

София Филм Фест 2019: Премиера за "Лятото на Обичайните заподозрени" на 28 март

Екипът на София Филм Фест реши да постави специално „многоточие“ на изпълнената с кино и срещи мартенска програма – и това е документалния филм на Камелия Петрова „Лятото на Обичайните заподозрени“. Както подсказва заглавието, герои в него са Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов – Еко, Стоян Янкулов – Стунджи, като участват още Никола Стоянов и The Gentlemen. Филмът пресъздава историята на едно пътуване, запечатало различни моменти (зад сцената, в буса, на брега на морето) от най-незабравимите концерти на голямото лятно турне на „Обичайните заподозрени“ през 2018 година. Именно сега е времето да се върнем няколко месеца назад, в огненото сърце на отминалото лято, за да полетим отново с музиката, да се гмурнем в безбрежното синьо на спомените и да си пожелаем бъдещето да ние подготвило още подобни изненади.

Свикнали сме месец Март да ни поднася страхотни изненади. Още една от тях се появява в самия край на фестивалната еуфория – съвсем закономерно, за да ни донесе прекрасно настроение, вдъхновение и едно обещание: пролетта е тук, с цялата й прелест, свежест и цветно изобилие, а лятото нетърпеливо чака своя ред, за да дари хората със слънце, емоции и… музика!

Оператори на лятното музикално пътешествие на „Обичайните заподозрени“ са Кирил Проданов, Стефан Врачев и Георги Маринов; продуцент на това филмово предизвикателство е самият Стефан Вълдобрев, в копродукция със Smarthouse Ltd., Arteria Films Ltd. и Concept Studio. Премиерата на „Лятото на Обичайните заподозрени“ е на 28 март (четвъртък), в Дома на киното, начален час – 20:30.


София Филм Фест 2019: Премиера за "Лятото на Обичайните заподозрени" на 28 март

Тагове: София Филм ФестПремиераЛятото на Обичайните заподозрени28 марткино

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ