www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Последните отмъстители се готвят за финалната битка (трейлър)

19.03.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 2271 прочитания
A+ | A-

Последните отмъстители се готвят за финалната битка (трейлър)

След краткото видео, с който Марвел повдигна завесата към впечатляващото ново приключение в най-вълнуващата комиксова кино вселена, феновете най-накрая може да видят пълния трейлър на дългоочакваното продължение "Отмъстителите: Краят". Безспорно предстои епична развръзка на разтърсващите събития от "Отмъстителите: Война без край", когато Танос предизвика смъртта на половината живи същества във Вселената. Високият залог и саможертва на последните оцелели супергерои са в основата на филма, за чийто финал, не смеем да гадаем...

Новият трейлър загатва за безпощадната последна битка, в която Отмъстителите правят отчаян опит да намалят щетите и да спрат тържествуването на безскрупулния Танос. Освен Ант-Мен и Ястребово око, за които вече знаем, че се завръщат, в помощ на Отмъстителите се явява и Капитан Марвел.

Един от най-могъщите супергерои, чийто емблематичен символ, видяхме във финалните сцени на Отмъстителите: Война без край, отскоро е на екран в родните киносалони и ясно ни даде да разберем на какво е способна. Дали силата на Капитан Марвел ще бъде достатъчна, за да могат Отмъстителите да надделеят над Танос и Камъните на безкрайността, или усилията им ще останат безплодни?

Ще бъде ли трагичната развръзка затвърдена, за да направи място на съвсем нова линия в историята, или ще станем свидетели на епично възраждане? А може би краят е просто край? Затаяваме дъх и очакваме отговорите с "Отмъстителите: Краят".

Режисьори на филма са Антъни и Джо Русо (Отмъстителите: Война без край), а продуцент е Кевин Файги. Луис Д‘Еспосито, Виктория Алонсо, Мичъл Бел, Джон Фавро, Трин Тран и Стан Лий са изпълнителни продуценти. Сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли.

"Отмъстителите: Краят" идва в кината на 26 април на 3D, IMAX 3D и 4DX.Последните отмъстители се готвят за финалната битка (трейлър)

Тагове: Марвелотмъстителифилмкиносагабиткатрейлър

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ