www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Red Bull: В Бахрейн ще видим разпределението на силите

24.03.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2332 прочитания
A+ | A-

Първото състезание за сезон 2018 във Формула 1 се оказа успешно за Red Bull и Honda, като Макс Верстапен се оказа най-близо до двамата пилоти на Mercedes Валтери Ботас и Люис Хамилтън и се качи на подиума, след като завърши трети.

Шефът на Red Bull Кристиан Хорнър обаче демонстрира умерен оптимизъм и обяви, че още е рано да се твърди, че Макс и тимът му са претенденти за световната титла.

„Още е рано да говорим за шампионата – заяви Хорнър. – Но е факт, че качването на подиума е страхотен резултат за Honda. Състезанието на „Албърт парк” не може да се използва за съставянето на картина за разпределението на силите във Формула 1, тъй като става въпрос за уникално трасе.

„Темпото на Mercedes в Австралия беше изненада, а представянето на Ferrari – разочарование. Дали обаче това ще се окаже тенденция, ще разберем едва след състезанието в Бахрейн. Ние се гордеем от представянето ни в Австралия и сме доволни от работата ни с Honda.

„Надявам се, че това е само началото на един силен за нас сезон. Минало е само едно състезание, но пък стартирахме силно.”

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ