www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Потвърдиха дебюта на новата Skoda Octavia за по-късно през 2019

21.03.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5355 прочитания
A+ | A-

За никого не е тайна, че Skoda вече работи усилено по следващото поколение Octavia. Всъщност, чехите съм края на развойната и тестова дейност и ще покажат готовия продукт преди края на 2019 година.

Лично босът на компанията, Бернхард Майер, потвърди, че возилото ще бъде готово за премиера в следващите месеци като ще отпразнува 60-тата годишнина на модела Octavia. Припомняме, че оригиналното возило с такова име е лансирано през 1959 година. 

Макар и все още да няма потвърждение за това, очакваме премиерата на популярната кола да се осъществи по време на изложението във Франкфурт през есента. Тогава най-вероятно ще видим версията хечбек, а комбито ще последва през първите месеци на 2020 г.

Maшината вече беше заснета по време на изпитанията във Финландия наскоро, като фотосите разкриват първи интересни детайли. Може би най-любопитната подробност, която можем да видим към момента, е дизайнът на фаровете. Чехите ще се завърнат към традиционното оформление на предните светлини, което ще замени сегашния двусекционен дизайн.

На първо четене колата изглежда една идея по-голяма от своя предшественик, който все още е в продажба. Това е изненадващо, тъй като Octavia вече е може би най-големия модел в своя сегмент.

Технологиите на модела ще се делят с новия VW Golf 8, като това означава, че на разположение Octavia ще има леки хибридни системи във всеки вариант с ДВГ. Предвижда се и плъг-ин хибридна версия, но тя ще се появи по-късно по време на жизнения цикъл на модела.Тагове: skodaoctaviaНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ