www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Дъмбо" в кината от 29 март, световна гала премиера в Лос Анджелис

13.03.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1661 прочитания
A+ | A-

"Дъмбо" в кината от 29 март, световна гала премиера в Лос Анджелис

В емблематичното кино „Ел Капитан“ в Лос Анджелис на 11 март се състоя световната гала премиера на една от най-дългоочакваните продукции тази година Дъмбо. Класическата история, на която Тим Бъртън вдъхва нов живот, се пренася с цялата си приказност на големите екрани по света и у нас в края на месеца.

Изцяло в контекста на филма и трогателните му послания, гала премиерата беше своеобразен празник на положителните емоции. Ярките цветове, красивите декори от отминали времена, изяществото на цирковото изкуство, превърнало се в движеща сила за историята, и доброто настроение на гостите допринесоха за вълнуващото изживяване.

По червения килим на гала премиерата на Дъмбо премина целият звезден екип, който превръща продукцията в абсолютен феномен, съчетал в себе си обичаната приказка и блестящата игра на някои от най-големите световни знаменистости в момента. Колин Фарел, Дани ДеВито, Майкъл Кийтън и Ева Грийн зарадваха всички с бляскавото си присъствие.

Нико Паркър, която прави своя дебют на голям екран, беше подкрепена от майка си – актрисата Танди Нютън, а режисьорът Тим Бъртън отговори на многото любопитни въпроси за създаването на филма. Огромната изненада на вечерта беше суперзвездата Анджелина Джоли, която този октомври се завръща в света на Дисни с втората част на тоталния хит "Господарка на злото".

Тя се появи на събитието заедно с децата си и предизвика истински фурор сред феновете. Финли Хобинс, композиторът Дани Елфман, както и невероятната Хелън Мирън и режисьорът Тайлър Хакфорд също уважиха премиерата на Дъмбо и блестяха зашеметяващо на червения килим.

Дали необикновеното слонче ще намери своето място, дали семейството остава заедно до края и дали мечтите се превръщат в реалност, очакваме да разберем с очарователния Дъмбо още на 29 март в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия."Дъмбо" в кината от 29 март, световна гала премиера в Лос Анджелис

"Дъмбо" в кината от 29 март, световна гала премиера в Лос Анджелис"Дъмбо" в кината от 29 март, световна гала премиера в Лос Анджелис"Дъмбо" в кината от 29 март, световна гала премиера в Лос Анджелис

Тагове: Дъмбокина29 мартгалапремиераЛос АнджелистрейлърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ