www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Peugeot с още 8 нови трекинг и шосейни eлектрически велосипеди

20.03.2019 | Авто новини: На 2 гуми » Велосипеди | Автор: Jordan Lukanov | 2186 прочитания
A+ | A-

Peugeot с още 8 нови трекинг и шосейни eлектрически велосипеди

Най-новите трекинг и шосейни електрически велосипеди на Peugeot са оборудвани с батерия BOSCH PowerTube, вградена в рамката, и се отличават с изчистени, характерни линии. Шестте функционални трекинг е-велосипеда са с удобно предно окачване, тип амортисьорна вилка, като задно окачване също е възможно за определени модели. Два шосейни електрически велосипеда допълват гамата, носейки същата технология от ново поколение, на тези, които желаят да преодолеят най-предизвикателните маршрути.

Цялата гама високотехнологични велосипеди е оборудвана с компактната батерия BOSCH 500 Wh PowerTube, елегантно интегрирана в рамката. Тази конфигурация осигурява нисък център на тежестта на велосипедите за оптимален баланс и пъргавина. Батерията се изважда лесно от горната страна на долната тръба, което гарантира постоянната й защита от издадените части.

Колоезденето нагоре или надолу по наклон е еднакво динамично, благодарение на двигателя BOSCH Active Line Plus, който предоставя незабавна мощност на трекинг велосипеда PEUGEOT eT01 и на шосейния eR02. Тези нови електрически велосипеди довършват гамата PEUGEOT PowerTube, започната с планинските велосипеди eM02 и eM02 FS.


Peugeot с още 8 нови трекинг и шосейни eлектрически велосипедиPeugeot с още 8 нови трекинг и шосейни eлектрически велосипедиPeugeot с още 8 нови трекинг и шосейни eлектрически велосипедиPeugeot с още 8 нови трекинг и шосейни eлектрически велосипеди

Тагове: Peugeotновитрекингшосеeлектрическивелосипед

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "