www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте новия Volkswagen Golf 8

12.03.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 4714 прочитания
A+ | A-

Volkswagen не беше сред най-активните компании на салона в Женева, но втората половина на годината ще е доста натоварена за гиганта, тъй като предстои представянето на осмото поколение на Golf. Това се очаква да е една от най-важните премиери на 2019 година, а снимките на новата кола без камуфлаж показват, че по отношение на дизайна германците твърдо залагат на еволюцията.

Осмата генерация на Golf също ще използва платформата MQB, но със сериозна модернизация, при която акцентът е върху електрификацията и новите технологии при системите за задвижване.

А по-мощните версии GTI и R ще получат хибридно задвижване в лицето на 48-волтова система, като тук технологията ще има за задача както да снижи разхода на гориво, така и да в бъдеще да позволи използването на електрически турбокомпресори.

Шасито на новия Golf най-общо ще е същото като на актуалния модел, но новата кола ще е по-дълга и по-широка с повече пространство на борда и осигуряване на повече място за хибридната система за задвижване.

Основните мотори ще са 3- и 4-цилиндрови бензинови турбо мотори, като във VW явно са набрали смелост и се обсъжда появата на нов турбодизел в двигателната гама на новия модел.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ