www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Капитан Марвел" от днес в кината (трейлър)

08.03.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1378 прочитания
A+ | A-

"Капитан Марвел" от днес в кината (трейлър)

Капитан Марвел тръгва кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. От днес, 8 март, един от най-могъщите образи от пантеона на Марвел ще превземе киноекраните в зрелищно приключение. Карол Данвърс, която се превръща в "Капитан Марвел", се появява за първи път на страниците на комиксите на Рой Томас и Джийн Колан през 1968 г. и с развитието си бързо превзема сърцата на феновете, които я определят като най-известния и значим женски герой на Марвел и се счита от мнозина за най-силният Отмъстител.

Ситуиран през 90-е години на миналия век, Капитан Марвел е съвсем ново приключение от невиждан досега период от филмовата вселена на Марвел. Историята следва пилотът Карол Данвърс, която се превръща в един от най-могъщите герои във Вселената. Когато галактическа война между две извънземни раси стига до Земята, Данвърс и малка група извънземи се оказват в центъра на водовъртежа от събития.

Време е да научим как Капитан Марвел ще помогне за разрешаването на трагичните събития от финала на "Отмъстителите: Война без край", при които Танос причини смъртта на половината от живите същества във Вселената, както и отговорите на много други въпроси. Продуцент на Капитан Марвел е Кевин Фейдж, режисурата е дело на Анна Боден и Райън Флек.Тагове: Капитан Марвелкинакинофилмтрейлър

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ