www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Nokian Tyres изгражда фабрика за гуми в САЩ (видео)

08.03.2019 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2976 прочитания
A+ | A-

Nokian Tyres изгражда фабрика за гуми в САЩ (видео)

Финландската компания за гуми Nokian Tyres напредва в изграждането на своята първа северноамериканска фабрика и се движи по график за започване на производството на гуми в новата база през 2020 година. Екстериорът на смесителната кула и производствената сграда са почти изцяло завършени и към момента работниците оборудват съоръжението в Дейтън, щат Тенеси, най-новите технологии за производство.

Нивото на автоматизация ще я направи една от най-модерните производствени бази в света. Фабриката е на стойност 360 милиона долара и разположена е на над 77 000 квадратни метра площ (830 000 квадратни фута). Тя ще обслужва клиенти в САЩ и Канада и с този проект Nokian Tyres искат още по-упорито да отстояват своя ангажимент за безопасни и устойчиви продукти и процеси.

Тя има за цел да наеме приблизително 50 работника в началото на 2019 и още 150 до края на годината. Членовете на екипа ще получат интензивно обучение в новата фабрика и в европейските производствени бази на Nokian Tyres.

Фабриката в Дейтън ще помогне за изпълнението стремежите на компанията за удвояване на продажбите в Северна Америка до 2023 година. Тя ще се специализира в производството на всесезонни гуми за леки автомобили и камиони предназначени за пътищата на Северна Америка.Nokian Tyres изгражда фабрика за гуми в САЩ (видео)Nokian Tyres изгражда фабрика за гуми в САЩ (видео)Nokian Tyres изгражда фабрика за гуми в САЩ (видео)

Тагове: Nokian TyresизграждафабрикагумиСАЩвидео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ