www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Женева 2019: Четвърто поколение Ssangyong Korando

06.03.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Angel Sergeev | 6485 прочитания
A+ | A-

В Женева корейската марка Ssangyong показа четвъртото поколение на модела си Korando. Maшината ще тръгне в продажба в Европа от средата на тази година, като цените все още не са ясни.

Голямата новост при модела е 1.5-литров бензинов турбо мотор, който развива мощност от 163 к.с. Той ще се предлага с 6-степенна ръчна кутия или 6-степенен автоматик от Aisin.

Със същите трансмисии ще работи и подобреният 1.6-литров дизел, който сега има пикова мощност от 136 к.с. и максимален въртящ момент от 324 Нм. Когато е оборудван с този агрегат и автоматик, Korando ще може да тегли ремарке с тегло до два тона.

Интересно е, че моделът е бил разработен така, че да може да се предлага и с изцяло електрическо задвижване. Очаква се такова да се появи по-късно в живота на четвърта генерация Korando.

Багажникът на новото поколение Korando ще има обем от 551 литра, а срещу доплащане ще се предлага и електрическо затваряне на багажника. 

На разположение на шофьора ще бъдат системи като аварийна автоматична спирачка, адаптивен круиз контрол и асистент за напускане на лентата за движение.Тагове: korandoНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ