www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

София Филм Фест 2019: Започна предварителната продажба на билети

27.02.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 316 прочитания
A+ | A-

София Филм Фест 2019: Започна предварителната продажба на билети

Започна предварителната продажба на билети по касите на фестивалните кина за филмите във фестивалната програма на XXIII София Филм Фест - Билетен център НДК, Дом на киното, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia и Кино Арена Делукс Bulgaria Mall. Касите на Euro Cinema и Културен център „G8” стартират от 1 март.

Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции в Кино „Люмиер”, кино „Одеон”, Френския институт – кино „Славейков” и Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”. Предварително закупуване за прожекции в тези кина може да направите на касите в Билетен център на НДК и касата на Дома на киното.

В кино „Влайкова“ и ОКИ Дом на културата „Искър” билети ще се продават само на място и преди началото на първите прожекции. Онлайн продажби са налични на siff.bg/bilet - за кината НДК-Зала 1, кино „Люмиер”, Дом на киното, кино „Одеон”, Френски институт кино „Славейков” и Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”. От 1 март билети ще се предлагат и в различни локации от търговската мрежа в столицата.

София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си създаване. Основната цена на билета за кино е 9 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 10 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и  СФФУ (София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съответните категории зрители.


Тагове: София Филм Фест 2019започнапредварителнапродажбабилети

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ