www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Mercedes S-Class Coupe и Cabriolet остават в историята

27.02.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 2288 прочитания
A+ | A-

Следващото поколение Mercedes-Benz S-Class е вече на чертожната дъска, като немците дори разполагат с прототипи на модела, които се тестват по обществени пътища. Най-любопитната новост около луксозното возило е, че то ще се предлага само като седан.

Според Automobile фирмата от Щутгарт ще прекрати производството и предлагането на купе и кабриолет версии на S-Class. Това ще се случи, когато новата генерация на возилото пристигне на пазара, тоест след поне четири години.

Причината за това решение, естествено, са слабите продажби на колите. S-Class Cabriolet може да достигне до над 200 000 долара, което очевидно се струва твърде висока цена за клиентите в този сегмент. Освен това, дори и в премиум средите, потребителите все по-често залагат на по-практични машини.

Все пак, Mercedes няма напълно да напусне двувратия супер луксозен сектор. Нов SL се очаква през 2020 година, а AMG GT ще поеме клиентите, търсещи висока мощност и по-сериозна динамика.Тагове: s-classmercedesНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ