www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Започна работата по новата генерация Skoda Octavia

25.02.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 3707 прочитания
A+ | A-

Skoda изкара на пътни тестове първи прототипи от следващото поколение Octavia. Maшината беше заснета по време на изпитанията във Финландия наскоро, като фотосите разкриват първи интересни детайли.

Може би най-любопитната подробност, която можем да видим към момента, е дизайнът на фаровете. Чехите ще се завърнат към традиционното оформление на предните светлини, което ще замени сегашния двусекционен дизайн.

На първо четене колата изглежда една идея по-голяма от своя предшественик, който все още е в продажба. Това е изненадващо, тъй като Octavia вече е може би най-големия модел в своя сегмент.

Технологиите на модела ще се делят с новия VW Golf 8, като това означава, че на разположение Octavia ще има леки хибридни системи във всеки вариант с ДВГ. Предвижда се и плъг-ин хибридна версия, но тя ще се появи по-късно по време на жизнения цикъл на модела.

Octavia ще бъде последният модел от триото с Golf и SEAT Leon, който ще се появи на пазара. Очаква се това да се случи през следващата година, като първите прогнози сочат премиера по време на изложението в Женева през март догодина.Тагове: skodaoctaviaНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ