www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Шофьори на камиони, спасили живот, търсят от Volvo Trucks

22.02.2019 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 3431 прочитания
A+ | A-

Шофьори на камиони, спасили живот, търсят от Volvo Trucks

В рамките на кампанията "Героите зад волана - Героите зад кадър" Volvo Trucks възнамерява да разкаже историите на шофьори на камиони, спасили живот. Инициативата стартира у нас през 2018 година с над 20 видеа, чиято цел беше да привлече общественото внимание върху важността на професията и огромния труд, който полагат родните професионалисти.

“Посланията на нашите герои вече достигнаха до над 300 000 души в социалните мрежи. Те успяха да обединят и професионалната общност, да създадат усещане за гордост. Постигнатите резултати и убедеността ни, че професията и уменията на тези над 100 000 българските шофьори заслужават да бъдат представени по достоен начин, ни мотивират да продължим кампанията и през 2019 година.”, обясни Иван Зънзов, Търговски директор, Волво Тракс България: “Желанието ни тази година е да обърнем специално внимание на важната ролята на професионалните шофьори за безопасността на пътя”.

Затова от днес до 15 март компанията ще търси представители на професията, които да се включат със своите истории по темата “Героите зад волана: Да спасиш живот”. В предварителния кастинг могат да се включат всички желаещи, които искат да разкажат как те или техен колега са предотвратили пътен инцидент или са се включили в действия за спасяване на човешки живот.

Интересни ще бъдат и разказите за шофьори доставили пратка или товар, който е спасил живот. Във фокуса на кампанията попадат и професионалистите, които обучават или информират колегите си или другите участници в движението за повишаване на безопасността на пътя.

Всички те могат да се включат като изпратят своята история във видео, аудио или текстови формат на страницата на Волво Груп България във Facebook. Част от тях ще бъдат заснети във видеа в рамките на кампанията, а първите 20 участника ще получат и специален подарък – оригинален тишърт на Volvo Trucks.

“Вярваме, че сред нас има много истински герои. Може би някои от тях се притесняват да разкажат историята си, но се надяваме колегите и приятелите им да го направят вместо тях. Те заслужават уважение, а и така заедно можем да опровергаем мита, че именно шофьорите на камиони създават опасни ситуации в движението” - призовават от компанията.


Тагове: Шофьори камиони живот търсят Volvo Trucks

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ