www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Показаха Lego копие в пълен размер на VW T2

19.02.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 2633 прочитания
A+ | A-

Показаха Lego копие в пълен размер на VW T2

Двама сертифицирани майстори на редене на конструктора-играчка Lego направиха от датските фигурки пълноразмерна реплика на кемпера Volkswagen T2. Теглото на модела е 700 кг, а за построяването му са отишли шест седмици.

"Автомобилът" е показан на туристическо изложение в Мюнхен. Пластмасовото копие на фолксвагена е дълго пет метра. Широчината съставлява 1.9, а височината - равно два метра.

За построяването на репликата са използвани 400 хиляди кубчета Lego, 20 хиляди от които са отишли за стъклата. Фургонът е оборудван с подвижен покрив и функционираща плъзгаща се врата. Интериорът също е изработен от елементи на Lego.

Хофмайстер и Ленард успяха да надминат рекорда на Chevrolet по броя на използваните части. За да направят модел на пикапа Silverado 1500 LT Trail Boss, осемнадесет специалисти от фирмения магазин на Lego в Енфийлд (Кънектикът) са използвали 334 544 кубчета за 2000 часа.


Показаха Lego копие в пълен размер на VW T2Показаха Lego копие в пълен размер на VW T2Показаха Lego копие в пълен размер на VW T2Показаха Lego копие в пълен размер на VW T2

Тагове: Показаха Лего Lego копие пълен размер Volkswagen T2

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ