www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте новия SsangYong Korando преди дебюта му в Женева

18.02.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Angel Sergeev | 5227 прочитания
A+ | A-

SsangYong разпространи първи детайли и снимки от следващото поколение Korando преди дебюта на машината пред публика по време на изложението в Женева в началото на март.

Визуално, джипката е вдъхновена от по-големия си брат Rexton както отвън, така и отвътре. Впечатление в кабината прави използването на по-качествени материали, както и наличието на голям екран в центъра на средната конзола.

Багажникът на новото поколение Korando ще има обем от 551 литра, а срещу доплащане ще се предлага и електрическо затваряне на багажника. 

В Южна Корея моделът ще се предлага с нов 1.6-литров дизелов мотор, като неговите показатели все още не са известни. Най-вероятно ще видим същия агрегат и в Европа, както и по-голям дизел и турбо бензин.

Стандартната трансмисия ще бъде 6-степенна ръчка, но очакваме и модерни автоматични трансмисии срещу допълнително заплащане.

На разположение на шофьора ще бъдат системи като аварийна автоматична спирачка, адаптивен круиз контрол и асистент за напускане на лентата за движение.Тагове: ssangyongНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ