www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Женева 2019: Руски тунер с мегаагресивен G-Class

18.02.2019 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 2551 прочитания
A+ | A-

Женева 2019: Руски тунер с мегаагресивен G-Class

Руското ателие TopCar подготви програма от доработки за кросоувъра Mercedes-Benz G-Class от ново поколение - Inferno. Премиерата на тунинг новината ще се състои след няколко седмици на Автосалон Женева 2019.

За "кубчето" от компанията са подготвили повече от 70 нови елемента от карбон и кевлар. Автомобилът е получил агресивен аеродинамичен пакет за купето с разширени арки, заден спойлер и дифузьор.

Освен това, от фирмата са подготвили кожух за резервното колело, изпълнен изцяло от карбон, и фирмена гама 22- и 23-цолови джанти. Салонът на джипката след доработките ще е изпълен от натурална крокодилова кожа и позлатени елементи.

Тунинг промяната се извършва в рамките на две седмици, като аеродинамиката струва €37 хиляди. Комплектът джанти или капакът с "хриле" се харчат за около €7000. Толкова евра струва и работата на ателието.


Женева 2019: Руски тунер с мегаагресивен G-ClassЖенева 2019: Руски тунер с мегаагресивен G-ClassЖенева 2019: Руски тунер с мегаагресивен G-ClassЖенева 2019: Руски тунер с мегаагресивен G-Class

Тагове: Женева 2019 руски тунер G-Class тунинг

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ