www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Moto Expo 2019: София мотоциклетна столица от 10 до 14 април

02.02.2019 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2499 прочитания
A+ | A-

Moto Expo 2019: София мотоциклетна столица от 10 до 14 април

В обновената зала Асикс Арена (бивша зала "Фестивална") в периода от 10 до 14 април ще се състои специализирано изложение за мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди, както и на свързаните с тях аксесоари, консумативи и принадлежности - Moto Expo 2019. Шоуто ще представи най-новото в индустрията.

Това не е новост за столицата ни - преди това имаше изложения в Интер Експо Център, след това в коридорите на Sofia Ring Mall, а сега след една година прекъсване предстои ново и истинско изложение в зала Асикс Арена („Фестивална“). За пръв път ще участват всички вносители на марките на големите производители на мотоциклети, аксесоари и оборудване, без изключения.

Всеки фен на мотоциклетизма може да бъде доволен, че го очаква вълнуваща среща с новите авангардни идеи на производители, дизайнери и конструктори на утвърдени световни марки. Затова ще видим най-новите модели на Honda, Harley-Davidson, Triumph, BMW, KTM, Kawasaki, Peugeot, Suzuki, Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Yamaha, Ducati, Beta, Husqvarna, Kymco, MV Agusta, Benelli, Quadro и др.

Moto Expo 2019 идва във време, когато продажбите на нови мотоциклети у нас е във възход, а пазарът се развива и върви нагоре. За 2018 г. продадените нови машини надхвърлиха 1000 или по-точно 1028 мотоциклета. Това е прогрес, тъй като за 2017 г. бяха близо 900, без един байк. В същото време новите регистрации са над 5000. Затова вносителите на нови машини, а и тези на втора ръка, се надяват нещата да бъдат още по-добре.

В момента официалните вносители в България представляват над 20 световни марки, като в тях не влизат вносителите на китайски скутери и мотопеди. Най-новите марки на българския пазар са Triumph, Quadro и Beta, а от тази година на нашия пазар ще се появи и Benelli, които ще въдим за първи път април, на мотоизложението.

Много от представените машини ще бъдат премиерни за България. Това обещават фирмите, вносители на мотоциклети. В залата ще има 10 щанда на отделните фирми, вносителки на мотоциклети. Във фоайето ще има също щандове. Там ще бъдат изложени продуктите на компанията BRP – ATV-а, Can-Am, Ski-Doo, Sea-Doo. Освен това има и щандове на фирми, вносители на екипировка, аксесоари, резервни части и гуми.


Тагове: Moto Expo 2019 София мотоциклетна столица изложение

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ