www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Биното: SF90 е еволюция на колата ни от миналата година

15.02.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2213 прочитания
A+ | A-

Новият шеф на Ferrari Матиа Биното хвърли повече светлина върху новия болид на тима за сезон 2019 – SF19, все пак точно швейцарецът е в основата на създаването на тази кола, тъй като беше технически директор на Скудерията преди да оглави отбора в началото на януари.

„Чакаме с нетърпение началото на сезона, който ще бъде доста дълъг, затова и няма смисъл да мислим какво може да стане, трябва само да работим здраво и да направим всичко, което е по силите ни, за да успеем – бойко обясни Биното. – Миналата година започнахме с добри резултати, така че новата ни кола е еволюция на болида от сезон 2018, тук не става въпрос за революция. Но все пак сме се опитали да подобрим автомобила, приложихме някои много смели решения. А други промени в колата са свързани с промените в правилата, като предното крило.

„Обърнете внимание на това колко успяхме да стесним задницата на SF90. Това е пример как голяма част от нашата работа остава невидима за окото, тъй като „събирането” на задницата става възможно благодарение на интегрирането на системата на задвижване в шасито. Нашите инженери положиха огромни усилия и колата, която виждате е резултат на усилена работа на целия екип. На нас SF90 ни харесва.

„Освен това, разполагаме и с най-добрите пилоти във Формула 1, не мога да мечтая за по-добри.

„Другата седмица започват тестовете, първото състезание е след месец. Изглежда, че времето е много, но всъщност не е така. Чакат ни седмица напрегната работа, но чакаме с нетърпение началото на сезона.”

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ