www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте как изглежда Lambo Miura на 1500 парчета (фото, видео)

14.02.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 2004 прочитания
A+ | A-

Вижте как изглежда Lambo Miura на 1500 парчета (фото, видео)

Швейцарският фотограф Фабиан Офнер представи своя нова творба от серията "разпадащи" се на части автомобили - Disintegtating X. Обичайно за своите проекти той използва мащабни модели, но този път се е спрял върху истинска машина.

Според думите на Офнер, негов приятел, горд собственик на Lamborghini Miura SV от 1972 год., предложил на фотографа да използва за новия си проект колата си. Той и без това възнамерявал да предаде спортната кола за реставрация в Санта Агата Болонезе.Вижте как изглежда Lambo Miura на 1500 парчета (фото, видео)

За създаването на крайното изображение на артиста са били нужни две години. За това време Фабиан Офнер със своя екип много пъти посещава фабриката на Lamborghini, за да фотографира в хода на реставрацията всеки елемент от колата.

Общо той е заснел 1500 детайла, дори и последните винтчета и гайки. Детайллите се окачвали на тънка нишка, а след това се обединявали чрез графичен редактор.


Вижте как изглежда Lambo Miura на 1500 парчета (фото, видео)Вижте как изглежда Lambo Miura на 1500 парчета (фото, видео)Вижте как изглежда Lambo Miura на 1500 парчета (фото, видео)

Тагове: Lamborghini Lambo Miura фотограф фото видеоОще по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ