www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Женева 2019: VW T-Roc получава R версия

14.02.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Georgi Ivanov | 2453 прочитания
A+ | A-

Още по темата

Компактният кросоувър Volkswagen T-Roc ще получи по-мощна и спортна версия R, като марката ще покаже прототип на този вариант на салона в Женева другия месец. Информацията беше потвърдена от VW и компанията разпространи рендър за това как може да изглежда T-Roc R.

По отношение на дизайна решенията за промяната на T-Roc са в рамките на очакваното – по-голяма радиаторна решетка, по-широки вежди на калниците, но все още не е ясно дали и версията R ще се предлага в двуцветен вариант, както е обикновеният модел.

Все още не се знае и какъв двигател ще получи T-Roc R. Досега най-мощният мотор на модела беше 2-литров бензинов двигател с 190 конски сили, който работи с 7-степенна трансмисия с два съединителя и системата за задвижване 4х4. Предполага се, че този двигател ще се запази, но с повишение на мощността – докъм 220 или 230 консски сили.

Интересното е, че VW използва двама известни автомобилни пилоти за развитието на T-Roc R. Единият е бившият световен рали шампион Петер Солберг, който беше ангажиран и с програмата Polo R5 в световния рали шампионат, а другият е изгряващата звезда на VW в WTCR Бенямин Лехтер.

Още по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ