www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Renault F1 също показа цветовете си за сезон 2019

12.02.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2737 прочитания
A+ | A-

Renault F1 представи днес в базата си в Енстоун цветовете, с които ще се състезава тимът във Формула 1 през новия сезон, както и двамата си пилоти – Нико Хюлкенберг и дошлия от Red Bull Дениъл Рикардо.

Renault завърши на 4-о място при конструкторите миналата година, а сега представи болида си от 2018 с някои елементи от новата кола RS19, която ще дебютира на тестовете в Барселона, които започват другата седмица. Все пак, на представянето отборът показа видео и снимки на новия автомобил.

Шефът на тима Сирил Абитбул потвърди, че агресивното развитие на задвижващата система на Renault е продължило и през зимната пауза, като версията за сезон 2019 е базирана на С-варианта на мотора и хибридните системи, използвани от отбора и Red Bull в края на 2018 година.

Абитбул не пожела да прави точни прогнози за представянето на тима през предстоящия сезон, но обясни, че целта е да се съкрати разликата между Renault и трите отбора в челото, както да се покаже, че двигателят и колата на Renault са по-добри.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ