www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Преди 3 века в Англия с "Фаворитката" в кината от 8 февруари (трейлър)

07.02.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 2034 прочитания
A+ | A-

Преди 3 века в Англия с "Фаворитката" в кината от 8 февруари (трейлър)

От 8 февруари Александра Филмс, Fox Searchlight Pictures, Film4 и Waypoint Entertainment представят в родните кина продукция на Element Pictures / Scarlet Films - филмът на режисьора Йоргос Лантимос "Фаворитката". Сценаристи са Дебора Дейвис и Тони МакНамара. Участват Оливия Колман, Ема Стоун и Рейчъл Уайз, Никълъс Холт, Джо Алвин и Марк Гатис.

Продуценти са Сеси Демпси от Scarlet Films, Ед Гуини от Element Pictures, заедно с Йоргос Лантимос и Лий Магидей. Изпълнителни продуценти - Андрю Лоу от Element Pictures, Даниел Батсек и Роуз Гарнет от Film4, Кен Као и Джош Розенбаум от Waypoint Entertainment, Тони МакНамара и Дебора Дейвис. Творческият екип включва още оператора Роби Райън, дизайнера на костюми Санди Пауъл, художника Фиона Кромби, монтажиста Йоргос Мавропсаридис и гримьора Надя Стейси.

Началото на XVIII век. Англия е във война с Франция. Въпреки това стрелбите по патици и преяждането с ананас се радват на небивала популярност. Болнавата кралица Анна (Оливия Колман) е на трона и близката й приятелка лейди Сара Чърчил (Рейчъл Уайз) управлява страната от нейно име, докато се опитва да овладее влошеното здраве и непредсказуемите настроения на кралицата.

Когато пристига новата слугиня Абигейл Машам (Ема Стоун), нейното чаровно присъствие допада на Сара. Тя взима Абигейл под опеката си и слугинята вижда в това възможност да се завърне към своите аристократични корени.

Тъй като войната поглъща изцяло вниманието на Сара, Абигейл поема нейните задачи като компаньонка на кралицата. В тяхното разрастващо се приятелство тя вижда шанс да изпълни своите амбиции и Абигейл няма да позволи на нищо, било то жена, мъж, политически проблеми или сладко зайче, да застане на пътя й.Преди 3 века в Англия с "Фаворитката" в кината от 8 февруари (трейлър)Преди 3 века в Англия с "Фаворитката" в кината от 8 февруари (трейлър)Преди 3 века в Англия с "Фаворитката" в кината от 8 февруари (трейлър)Преди 3 века в Англия с "Фаворитката" в кината от 8 февруари (трейлър)

Тагове: Филм кино Англия Фаворитката трейлърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ