www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Приключението "Бързи и яростни" продължава (трейлър)

03.02.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 4444 прочитания
A+ | A-

Приключението "Бързи и яростни" продължава (трейлър)

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" идва в кината и IMAX на 2 август с мисия да взриви кината. Два от най-колоритните образи от изключително популярната и успешна поредица "Бързи и яростни" – Люк Хобс и Декард Шоу неохотно поемат опасна самостоятелна мисия, залогът за която е бъдещето на човечеството.

В ролите на лоялния агент на Американската служба за дипломатическа сигурност Хобс и изпадналия в нелегалност, бивш агент на британските елитни войски Шоу се завръщат световните екшън звезди Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. Силният антагонизъм, изразен във вербални нападки и физически сблъсъци между Хобс и Шоу, не стихва още от момента, в който двамата се изправиха един срещу друг в "Бързи и яростни 7".

Сега обаче те са принудени да работят в комбина, за да заловят и неутрализират единствения човек, по-лош от тях самите – кибернетично усъвършенствания анархист и терорист Брикстън (Идрис Елба). Надхитрявайки Хейти Шоу (Ванеса Кърби) - блестящ агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу, Брикстън заплашва да предизвика световен хаос, като разпространи опасна биологична зараза, която може да промени човечеството завинаги.

След осем филма, докарали световни приходи от близо $5 млрд., с "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" обичаната от милиони фенове главозамайваща екшън поредица "Бързи и яростни" бележи първия си самостоятелен филм и отваря нова глава в историята, като отпраща действието по цялото земно кълбо – от Лос Анджелис до Лондон и от токсичния пущинак на Чернобил до екзотичната красота на Самоа. Режисьор е Дейвид Лийч (Атомна блондинка, Дедпул 2), по сценарий на Крис Морган (Бързи и яростни). Продуценти са Нийл Х. Мориц и Хирам Гарсия.Приключението "Бързи и яростни" продължава (трейлър)

Тагове: Приключение

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ