www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят" в кината от 1 февруари (видео)

31.01.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 5985 прочитания
A+ | A-

"Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят" в кината от 1 февруари (видео)

Успехът на предходните филми от един от най-обичаните анимационни франчайзи беше феноменален, а сега идва ред на зашеметяващата развръзка с "Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят". Поставена в романтичната утопия на тайнствен драконов свят и представена чрез най-върховни приключения, дългоочакваната анимация подсказва за съвсем нова, дръзка посока, която ще завладее зрителите и ще ги изненада с много интригуващи събития.

Какво обаче прави една история наистина вълнуваща? Отговорът е - появата на един забележителен женски дракон с очарователното име Светъл бяс.

Попаднал в плен на любовта и готов на всичко, за да впечатли мистериозната красавица, Беззъб е поставен пред редица избори, които със своя съдбоносен характер ще определят бъдещето му, приятелството му с Хълцук и пътя му напред. С една изключително драматична нотка във взаимоотношенията и преживяванията, "Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят" ни увлича със специфичния си чар и присъщата величествена визия от едни далечни, викингски времена.

Нови дракони, нов злодей, нови препятствия по пътя към спасяването на така изящния и неприкосновен свят на дракони и викинги ще бележат стремежа към реализирането на дълбоко заложените в тях житейски призвания. Нямаме търпение да изпитаме усещането от магични пътешествия, грандиозни битки и непредсказуеми обрати заедно, затова затаете дъх и разберете "Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят" – в кината от 1 февруари на 2D, 3D, IMAX и 4DX."Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят" в кината от 1 февруари (видео)"Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят" в кината от 1 февруари (видео)

Тагове: Дракон анимация Тайнственият свят кино видео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ