www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

През юни отново Truck Expo, вече и с тунинг на камиони

31.01.2019 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 5222 прочитания
A+ | A-





През юни отново Truck Expo, вече и с тунинг на камиони

В началото на лятото летище "Лесново" край Елин Пелин отново ви срещне с най-големите на пътя. Truck Expo 2019 идва от 6 до 8 юни с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия.

През 2019 г. организаторът на изложението Асоциацията на автомобилните производители и техните представители в България ще постави акцента върху потребителското изживяване – с традиционния тест драйв на най-новите модели, както и с много нови услуги за професионалната публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини.

Премиера на изложението ще направи и съпътстващото събитие Truck Tuning Show, в което водещи марки ще покажат уникални тунинговани влекачи. Там ще видим новите тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите.

Заявки за участие в TRUCK EXPO 2019 вече са направили водещи производители с последните си модели, технологии и оборудване, като DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, YUTONG, MAHINDRA и др. По традиция в изложението ще участват и водещи марки лекотоварни автомобили, предназначени за товари до 3.5 тона, производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка, както и фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

В двете предишни издания на най-голямото изложение в България за товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства бяха представени над 130 световни бранда на повече от 10 000 кв.м. изложбена площ. Повече от 4000 посетители имаха възможност да се запознаят с дейността на 54 фирми-изложители и да се докоснат до над 600 експоната от цялата гама индустриални превозни средства, продукти и услуги за тежкия автомобилен транспорт.


През юни отново Truck Expo, вече и с тунинг на камиониПрез юни отново Truck Expo, вече и с тунинг на камиониПрез юни отново Truck Expo, вече и с тунинг на камиониПрез юни отново Truck Expo, вече и с тунинг на камиони

Тагове: Truck Expo изложение на камиони Лесново тунинг

Снимки







Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ