www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Видео: Как се сглобява лимузината на Путин

23.01.2019 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 2965 прочитания
A+ | A-

Видео: Как се сглобява лимузината на Путин

Министерството на промишлеността и търговията в Русия показа във видео процеса по разработката и производството на президентската лимузина Aurus Senat, която беше създадена в рамките на амбициозния проект "Кортеж". Клипчето беше публикувано в официалния YouTube канал на ведомството.

Създателите на "Кортеж" разказаха, че задачата по създаване на фамилията нови автомобили върху основата на единна модулна платформа е била поставена през 2013 година. Както се знае, принципът на модулността позволява лесно адаптиране на производствената площадка за различните модели от семейството.

"Създадена е не просто нова руска машина - създадени са мощности и компетенция за серийно производство на надеждни автомобили. Проектът позволява да се консолидират ресурсите на руската промишленост и да се преорганизират научното, техническо и производствено взаимодействие за конкуренция със световните стандарти", - се казва в съобщение на ведомството.

В рамките на проекта "Кортеж" специалистите разработват транспортни средства предимно за руския политически елит. Машините са получили наименованията си от имената на кулите в Кремъл - лимузина и седан "Сенат", миниван "Арсенал" и кросоувър "Комендант". Последният ще се появи до края на тази година.Тагове: Видео лимузина Путин президент завод монтаж

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ