www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Автосалон Женева 2019: Лимузината на Путин ще е там! (видео)

22.01.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Kiril Stoykov | 6902 прочитания
A+ | A-

Автосалон Женева 2019: Лимузината на Путин ще е там! (видео)

Новата лимузина на Владимир Путин, но в гражданския си неброниран вариант, ще бъде показана на Автосалон Женева 2019.  Aurus Senat е най-луксозната и скъпа руска кола. В началото на март на шоуто край Женевското езеро се очаква от новата марка да обяват и европейските цени за модела. На изложението  Aurus Senat ще е във версия седан и лимузина, а минивана Arsenal няма да бъде предлаган засега на Стария континент.Автосалон Женева 2019: Лимузината на Путин ще е там! (видео)

За първи път автомобила бе разкрит по време на встъпването в длъжност за втория мандат на президента Путин. Senat е хибридна кола с обща мощност на бензиновия мотор V8 4,4 литра и електромотора около 660 к.с. и максимален въртящ момент над 1000 Нм. Автоматикът е 9-степенен, руска изработка. Тежащата 2740 кг кола ускорява от място до 100 км/ч за 6 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.


В стандартното ооборудване на луксозния автомобил влизат светодиодни фарове с автоматични дълги светлини, девет предпазни въздушни въглавници, адаптивен круизконтрол, система за автоматично сипране и мониторинг на слепите зони.  Предвиден е и специален бокс за съхранение на две кристални чаши. 


Тагове: AurusАвтосалон Женева 2019

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ