www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте VW Golf 8 далеч преди официалния му дебют

21.01.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 7500 прочитания
A+ | A-

През 2019 година Volkswagen ще лансира чисто ново, осмо поколение на модела си Golf, като машината вече може да бъде видяна, въпреки че все още не е дебютирала официално.

Както ясно се вижда на двете налични снимки, немците не са избягали от печелившата формула на предшествениците. Отвън, макар и да залата на напълно нови екстериорни панели и светлини, автомобилът е лесно разпознаваем като Golf.

Под ламарините ще се крие платформата MQB Evo, която трябва да намали теглото спрямо предшественика с около 50 килограма. Размерите на Golf 8 ще са почти идентични с тези на 7-мо поколение, но все пак новият модел ще е една идея по-голям.

Под предния капак ще откриваме само турбо мотори като базовите предложения ще имат три цилиндъра. Предвижда се и стандартна лека хибридна система за някои от версиите, както и, разбира се, GTI вариант на по-късен етап.

Volkswagen вече обяви, че производството на модела ще започне през юни тази година. Най-вероятно ще видим колата в пълния й блясък по време на изложението в Женева през март.Тагове: vwgolfНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ