www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Premio на Goodyear и в морската ни столица

07.07.2011 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: | 2246 прочитания
A+ | A-

Сервизът е първият по рода си, оборудван за профилактика и пълнене на автоклиматици

Всеки трети автомобил е неподготвен за летния сезон и има нужда от услуги, свързани със сезонните гуми, вентилационната система, маслото и други. Максимум 2 години е срокът, в който шофьорите могат да карат автомобилите си без профилактика и пълнене на климатиците. В отговор на тази необходмост и в резултат на засиленото търсене на сервизни продукти и услуги в района на Черноморието, веригата автосервизи Премио на Гудиър откри първия си обект в морската ни столица.
Областният управител Данчо Симеонов и кметът на район „Владислав Варненчик” Добромир Джиков прерязаха лентата на обекта и изразиха задоволството си от факта, че Варна е третият град от експанзията на веригата. Фирма „Дийома” ЕООД - партньорът във Варна - е дружество, основано през 1998 г. от инж. Йорданка Кънева, бизнесдама със солиден опит в региона и познания в областта на търговията. Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2008 и е член на Асоциацията на производителите, вносителите, търговците и вулканизаторите на гуми; има и Център за професионално образование и обучение за специалисти в автосервизната дейност. Автосервизният комплекс е разположен в район „Владислав Варненчик”. Оборудван е с последно поколение машини за монтаж, демонтаж и баланс на леки и лекотоварни гуми, изправяне на джанти, машини за профилактика и пълнене на климатични системи, машини за смяна на масла и за ремонт на ходова част, спирачки и амортисьори.
Премио веригата е основана в Германия през 1996-та година, собственост е на Goodyear Dunlop Handel System и е един от основните канали за дистрибуция на марките от групата на Гудиър в страните в Европа. Премио  е утвърдена в годините като висококачествена франчайз верига за продажба на дребно. Към момента тя е представена от 505 обекта в Европа в страните Германия, Чехия, Унгария, Казахстан, Полша, Румъния, Русия, Словакия, Швейцария, Турция и Узбекистан и продължава да се разширява със силна и ясна политика на експанзия. През годините на развитие Премио се утвърждава като персонален консултант на шофьорите, когато имат нужда от гуми, джанти и цялостно сервизно обслужване.
Веригата дава уникална възможност за развитие на работещи сервизи за гуми, на желаещите да развият своя бизнес и едновременно с това да бъдат част от просперираща световна компания. Затова основно изискване за Премио партньорите е да покрият всички изисквания за Премио стандарти. Един от най-важните стандарти е да бъдат променени вътрешният и външният облик на сервиза, така че да отговарят на критериите за мултинационална корпоративна идентичност и да се покрият високите стандарти при обслужването.
Основно изискване в Премио е сервизите да бъдат оборувани с професионална техника за демонтаж, монтаж и баланс и на гуми, произведени по Run on Flat технология. В концепцията на Премио освен продажбата и сервизното обслужване на гуми (демонтаж, монтаж, баланс, регулиране на преден мост) са включени и други услуги, свързани с поддръжката на автомобила: масла, акумулатори, амортисьори, ауспуси, климатици, ходова част, електрическа инсталация и други.
Франчайзингът на Премио предвижда множество обучения по отношение на всички фази на обслужване на клиента – както обучения за търговския екип, така и за сервизните специалисти. Знанията и прилагането на стандартите биват редовно проверявани (посредством техниката „Таен клиент”), за да бъде сигурно, че в Премио обслужването във всички центрове е винаги на високо ниво. Премио партньорите имат и възможността да внедрят и софтуеърен пакет, специално разработен за цялостната дейност на Премио автосервиз. Премио предлага възможност на хора, които имат страст към автомобилите, хора с търговски нюх, които желаят да развият и разширят бизнеса си с подкрепата на Гудиър.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ