www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

12 легендарни автомобила от киното в рекламен клип

13.01.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 9549 прочитания
A+ | A-

12 легендарни автомобила от киното в рекламен клип

Американската търговска верига Walmart публикува интересно видео, в което са събрани 12 легендарни автомобили от киното. В публикуваните кадри забелязваме „Светкавицата МакКуин“ - главният герой от анимационната сага "Cars / Колите".

След това във видеоклипа можем да видим колата от филмите „Завръщане в бъдещето” - „ДеЛориън”, автомобилът с изкуствен интелект K.I.T.T., на който се движи главният герой от телевизионния сериал "Knight Rider" и класическия Батмобил.

Създателите на видеоклипа дори са „изкопали“ оригиналния офроудър на „Джурасик Парк“, както и автомобила на Флинстоун. Не липсва и знаменитата "линейка-пожарна" от "Ловци на духове".  

Набиращото огромна популярност видео (17 млн. гледания в YouTube за седмица) е реклама за нова услуга за доставка на компанията. Тази услуга позволява на клиентите да поръчват храна онлайн, а след това да ги вземат от всеки магазин на Walmart. Продуктите се доставят директно на шофьора от работниците в магазина.Тагове: Реклама видео легендарни кино рекламен клип

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ